Ons verhaal

JSB Audio is een startersbedrijf, net zoals SOUNDBOKS, opgestart door Jan Smets. In zijn jonge jaren ging Jan regelmatig draaien op tal van parties, TD’s en trouwfeesten en kan zich de tijd van bakken vol singles, LP’s, Maxi’s en CD’s nog levendig voorstellen. Ook de passieve speakers zorgen voor het nodige gezeul in de vroege uurtjes na afloop van het event.

 

Toen hij in het voorjaar van 2016 op een avond aan het surfen was op het great old interweb  kwam hij de SOUNDBOKS tegen.  De site schreeuwde in grote letters:  “the loudest battery powered Bluetooth speaker in the world”. De speaker zag er bovendien nog goed uit ook 😉

Al snel ging hij tot aankoop over en alhoewel de levering even op zich liet wachten was hij onder de indruk over de geluidskwaliteit, de graad van afwerking en de customer experience.

Het verhaal achter de SOUNDBOKS (lees het hier) was zo intrigerend  dat hij verder op onderzoek ging en met de stichters  in contact kon komen. Onder de indruk van hun ondernemersschap werd er van ideeën gewisseld en al snel kwamen ze beide tot de conclusie dat ook in Belgie een behoefte is voor deze bad-ass speakers. Throw real parties, anywhere; dat wil toch iedereen!?

 

JSB (Jan SoundBoks) audio was geboren! Wij verdelen deze speakers en randapparatuur exclusief voor de Belgische markt. Door onze persoonlijke relatie met de mensen achter SOUNDBOKS kunnen we uit stock leveren aan scherpe prijzen zodat er nu geen reden meer is om NIET elke dag te feesten! A good party never killed anyone right !?

Waarom kiezen voor SOUNDBOKS?

Het probleem met vele bluetooth speakers op de markt is dat ze ofwel niet krachtig genoeg zijn ofwel dat er vaak professionele aandacht voor nodig is door de vele toeters en bellen. de designers van Soundboks willen dat je geniet van je feest tot in de vroege uurtjes zonder je ergens zorgen over te maken. “Keep it simple” works! Dat hebben ze bij Soundboks perfect begrepen dankzij cutting edge akoestische technologieën en gebruiksgemak

Geniet

Met meer dan 40u batterij ben je vrij om te gaan en staan waar je maar wilt. Is hij toch leeg? Dan laad je hem volledig op in minder dan 4u. Of je koopt een reserve batterij voor de zekerheid.

Design

Simpel aan de buitenkant, slim aan de binnenkant. Ze hebben overal rekening mee gehouden van een strak design tot episch geluid. Alles is gemaakt met jou als gebruiker in het achterhoofd

Volg ons op

JSB in de pers

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

0

Start typing and press Enter to search