Hoe luid is de SOUNDBOKS?

De SOUNDBOKS is waarneembaar tot 100 meter en produceert een geluidsdruksniveau (SPL) van 122 Decibell. Op volle kracht is dit 5,2 x krachtiger dan de Ion Blockrocker, 10 x luider dan de Marchall Stanmore en 28 x sterker dan de Jambox XL.

Hoe krijgen we 122db uit een Speaker met slechts 300 Watt Piekvermogen?

Het is een algemeen misverstand dat Wattage/vermogen synoniem staat voor krachtig geluidsniveau. Het is de combinatie van gevoelige speakers en klasse D digitale versterker, één van de meest efficiëntie ooit ontworpen, die voor dergelijk geluidsniveau zorgt. Elk van de twee woofers en twee speakers worden apart gevoed door deze versterker die 4,5 efficiënter is dan een gemiddelde huiskamerversterker. Maar liefst 92% vermogen van het batterij gaat naar de speakers waardoor een uiterst hoog geluidsniveau kan worden bekomen met een lage vervormingsgraad.

Wat is de levensduur van de batterij? Heeft ze een geheugeneffect?

De speciaal ontworpen batterij bestaat uit Litium Ijzer fosfaat, ook gebruikt in militaire toepassingen en electrische voertuigen omwille van hun lange levensduur, veiligheid  en ruim temperatuursbereik: -20°C tot +50°C. Ze is hermetisch afgesloten en is goed voor 2000 herladingen wat betekent dat ze 20 jaar mee gaat indien ze 2x per week wordt opgeladen !

Wat dekt de garantie?

De Garantie van 2 jaar dekt elk defect door normaal gebruik na aankoop van een nieuwe soundboks. De garantietermijn gaat in op de factuurdatum of na tijdstip van registratie op www.soundboks/com/jointheparty (een van beide; wat eerst komt). Onder deze garantie wordt het product hersteld of omgeruild afhankelijk van de vaststellingen. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Kan ik meerdere Soundboksen aansluiten op een mengtafel/DJ mixer?

Je kan tot 4 soundboksen aansluiten op de uitgang van een mixer, gebruik makend van eenvoudige Jack splitters. Hiervoor heb je wellicht wel overgangskabels/stekkers nodig. (RCA/3,5jack; 3,5/6,3 Jack; XLR/3,5 Jack). Vanaf 4 speakers raden we een bijkomende voorversterker aan, bijvoorbeeld de Behringer HA-400 of onze Proboks.

Kan ik meerdere soundboksen aansluiten op mijn ipod, smartphone, tablet of laptop?

Vanaf 2 speakers (gebruik makend van een bijkomende Jack splitter) raden we aan het signaal te versterker met bv de Behringer HA-400 of de Proboks. Een extra versterking kan er voor zorgen dat het signaal té sterk word maar geen vrees, de soundboks beschermd zichzelf en zal zich uitschakelen. Draai het volume op de voorversterker/geluidsbron iets lager en ga opnieuw aan te slag met feesten!

0

Start typing and press Enter to search