DE FLIGHT CASE DESIGN VREEST GEEN ENKEL FEESTJE

Men gebruikte een van de meest robuste houtsoort omwille van zijn superieure robustheid, acoustische performantie en sterkte vs gewicht ratio. Dit is hetzelfde soort materiaal dat gebruikt wordt in betonbekistingen.

Ja dat heb je goed gelezen, BETON.

EEN METALEN FRAME

De Soundboks (2) is versterkt met een krasvrij, zwart geverfde laag aluminium frame met ronde hoeken. De SMP ADHESIVE die werd gebruikt zorgt ervoor dat het materiaal zich flexibel aanpast aan temperatuur en klimaat. Het resultaat is een speaker die elk avontuur aankan.

VOORZIEN VOOR ALLE WEERSOMSTANDIGHEDEN

We weten dat een feestje al wel eens op een boeltje kan uitdraaien, voor je het weet valt er weer een beker bier over je SOUNDBOKS. Geen stress, dit hebben we voorzien.

Alle electronica, versterker, kabels en speakers hebben een speciale nano-coating die hen beschermt tegen water, stof en bier.

WAAR GA JIJ NAARTOE?

De box weegt slechts 15 kg en is voorzien van ergonomische handvaten. Zoals je merkt is de Soundboks 2 gebouwd met mobiliteit in het achterhoofd. We willen dat je alle registers open trekt en je speaker mag je niet tegenhouden. Er is ook een geïntegreerde POLE MOUNT waarmee je de box kan opstellen op universele speaker standen.

MEER WETEN OVER SOUNDBOKS?

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

SOUNDBOKS WERD AL GE-FEATURED IN :

0

Start typing and press Enter to search